Dalee love Along »

20090222

KLIK (panning)


panning vs pening..adeh!..susah seyh nk wat bendalah panning ni..lam byk2 gmbr yg dalee capture..ade 1 jek yg ok(tu pun aween yg ckp)..yg laen semua leh cempak laut kasik ikan makan..time ni lokasi KLIK da beralih kat dataran Stadium Muhammad ke iv..2 minit dr rumah dalee..hehe..on dat day..kitorg kene wat panning..spatut nye hari 2 ade bdk2 maen mini bike..tp..juz ade sorang jek time 2..tu pun xlame,,then ade 7-8 classic bikers yg bleh tolong kitorang tuk pusing2 kat c2...tq guys..lepas 2 KLIK's ke ridel..sempat gak la kami capture sunset..weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

5 comments:

akukecik said...

huh? kelab lensa negeri kelantan!! huhu awk pakai d300?!! waaahhh.. gadjet doesnt matter .. teknik "pening" ni mane2 dslr pon bole wat hehehe.. sonok2.. sy pon folow KLIK nih tp dalam blog jela =)

pokcik a.k.a zouls said...

FG pics dah sharp cuma BG ajer yang boleh dibaikki lagi, pokcik kalau wat panning lagu ni jah...bila semua setting kat kamera dah ok,pokcik tekan shutter half dan tunggu objek betul2 masuk point AF,lepas tu shoot sambil gerakkan kamera tu dalam keadaan mendatar so...jadilah macm gambar panning pokcik kat blog KLIK tuuu..!

Kalau tenguk tak menjadi,buat lagi sampai kita puas hati...buat 4,5x pun tak apo...selamat mencuba!!!

adi said...

coml gmbr panning dio..hikhik..

E said...

xpo dalee..ikut la ore nk kato gapo pn.hok penting doh meme dalee minat n tau gapo dalee nok.lagipn semuo ore samo2 blaja.dewo pn staro mano sgt gak?hahaha...

DalilaZahidiBaki said...

Mr Pokcik:thanks pokcik!

Mr adi:adi gap eh..maen angin no satu..hahah..wpun xjd sgt..atleast dalee try..weeeeeeeeee..

Mr E:yup..when u right,,u right!!..practice makes perfect seyh..