Dalee love Along »

20130521

Anak ke 3

orang kata, anak ke3 ni lain sket prangainya.
lain gimana ya dongdong!

dalee anak ke 3.yes!aku adalah tukang spoil  t'hebat diantara 8 adik bradik. ak ni ta brapa pandai. if ada exam2 penting,abg, kakak n adik2 ak, dorg mmg score, bila turn ak, A byk, tp byk dalam genggaman je lah, kat atas slip,ciputt.itu satu,

kalau degil.ha itu bg aku jugak. dulu aku suka lawan cakap arwah papa.dr dulu,aku mmg jenis ikut kepala sendiri.apa yg aku rasa nk buat, aku buat.walau ak tau parents aku ta suka.bila papa da takde, aku menyesal gile..tp da telambat,tp serius, time tu jiwa aku memberontak, rasa kurang perhatian,kurang kasih sayang.so dats why, aku hidup dgn cara aku sendiri.konon lebih bahagia.


sebenarnya ta kisah lah korg anak no berapa, lain org lain prangainya.kalau anak no 1 samaaa je semua, anak no 2 pon nk spesen jugak..haish..bosan.




2 comments:

Anonymous said...

Salam akak.. akak stil amik lagi x job OP untuk wedding. If akak amik, sy berhasrat nk akak jd OP majlis akad nikah dan resepsi sy bln 12 nnti kat pasir puteh. Sy xde fb, dats y cntact akak thru sini. If akak stil amik, nnti akak email sy kt sini ye humaira_0401@yahoo.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)